Sexiga trosor - för dig som söker det lilla extra!

Här finns massor av sexiga och snygga trosor för dig som söker det lilla extra. Vi har bland annat stringtrosor, brieftrosor, cheekies och trosor med öppen gren. Eller varför inte köpa den exklusiva pärlstringen? Satsa på vackra underkläder för sensuella stunder. De sexigaste trosorna för alla former hittar du här!

Totalt 39 produkter

Totalt 39 produkter

Trosans historia

Från att trosan varit något som man dolt under flera lager tyg har trosorna under 1900-talet tagit ett kliv ut i rampljuset. Vid det här laget är vi vana vid att se både sexiga, sportiga och en mängd andra olika sorters trosor. Allt från sexiga stringtrosor till mer täckande boxertrosor.

Att trosorna blivit något mer än bara som skydd mellan kläderna medför också att de har bidragit till att skapa nya ideal och förväntningar på bäraren. Underkläder som trosor kan få dig att känna dig extra sexig, romantiskt och sportig.

I filmen Briget Jones dagbok som kom ut 2001 hade Renee Zellweger svårt i valet mellan ett par sexiga stringtrosor eller ett par stora trosor med shapeeffekt. De stora shape trosorna var fula men gav henne den figur hon ville ha så länge kläderna var på, men med de små och sexiga trosorna skulle hon inte behöva skämmas om hon fick napp på krogen.

Trosorna blev ett mer sexigt plagg under 1960-talet när modet för kvinnor förändras radikalt. Tidigare klädde sig alla kvinnor likadant, oavsett ålder, men under 60-talet började unga tjejer klä sig mer utmanande i sexigare, tajtare och kortare kjolar vilket gjorde att kravet på trosorna förändrades. I samma veva blev det också mer accepterat för kvinnor att bära byxor vilket gjorde att trosorna anpassades för att få plats men ändå inte synas under tajta byxor.

Sexiga stringtrosor var tidigare något som bara stripteasdansöser bar, men under 90-talet slog den sexiga stringtrosan igenom stort. Stringtrosan är inte bara snygg och sexig utan den har den utmärkta fördelen att man inte visar de troslinjer som syns när man har vanliga trosor under tajta byxor.

Olika sexiga trossorter

Vad som är en sexig trosa ligger ju alltid i betraktarens öga men generellt brukar spets, siden och genomskinliga trosor anses mer sexiga.

Röda trosor är något många män tycker är väldigt sexigt och i kombination med spets tror jag få kvinnor inte skulle hålla med. Vill man anspela ännu mer på det sexiga finns det även trosor med öppen gren.

Ju mindre tyg desto sexigare trosa. Dels finns det den vanliga stringtrosan men sen finns även G-stringtrosan där tygremsan bak och delen som förenar fram- och bakstycke är smala snören.

Överraska din partner med ett par sexiga trosor under era intima stunder, det kommer garanterat uppskattas!