Om Feminint

Feminint
E A Rosengrens gata 7
421 31 Västra Frölunda


Telefon: 031-361 71 20
Epost: info@feminint.se

Feminint.se drivs av Katsumi AB
Organisationsnummer: 556771-1154

Feminint – Underkläder för alla kvinnor online!

Låt Feminint bli din personliga shoppingdestination när det gäller kläder närmast kroppen. Vi kan allt om behåstorlekar, behåmodeller, trosor, shapewear och badkläder. Vi har vi samlat de bästa märkena inom underkläder åt dig och vi står personligen bakom och har testat alla produkter som finns till försäljning. Vi som arbetar på Feminint.se har lång erfarenhet av underkläder och kan hjälpa dig att hitta det du söker. Vi vet vad som får just din kropp att bli så vacker som möjligt. Vi har produkter som framhäver dina kurvor om du vill det och vi har produkter som slätar ut och förminskar om du föredrar det. Ta ett kliv framåt för kvinnligheten, framhäv det feminina och vackra i dig!

Våra varumärken

Våra varumärken håller högsta kvalitet och modegrad, hos Feminint.se hittar du det bästa inom underkläder. Söker du efter en ovanlig behåstorlek? Våra varumärken tillverkar allt från AA- till O-kupa från 60-130. Vi beställer gärna hem din storlek om den inte finns på lager. Några av våra varumärken är Amoena, Calida, Freya, Spanx, Wonderbra, Abecita, Swegmark, Sloggi, Marlies Dekkers, Shock Absorber, Chantelle, Wacoal, Fantasie, Elomi, Leg Avenue. Vi arbetar hela tiden med att hitta fler bra märken som uppfyller våra höga krav.

Våra produkter

Vi vill erbjuda dig det bästa som finns inom underkläder. Om du en gång haft riktigt bra underkläder på dig kommer du aldrig gå tillbaka till de billiga varianterna, för som man brukar säga ”man får vad man betalar för”. Vi har allt inom behåar i alla modeller och storlekar. Hos feminint.se hittar du alla varianter av trosor, stringtrosor, boxertrosor, osynliga trosor, trosor i spets, ja allt du kan önska dig. Vi är din kompletta shoppingdestination inom underkläder och har allt inom shapewear, sportbehåar, underkjolar, underklänningar, vackra stay-ups, stockings och höfthållare, för att inte tala om våra vackra brudunderkläder! Vi har den perfekta resegarderoben för din honeymoon med underbara nattlinnen i skiraste siden och varför inte stoppa ned en sexig body och en urläcker bikini.

Feminint tar kundservice till en ny nivå

När du ringer till oss på 031-361 71 20 får du alltid prata med en utbildad bh-specialist. Vi kan allt om passform, behåstorlekar och våra varumärken, så ring oss gärna om råd och tips.

Välkommen till feminint – Underkläder för alla kvinnor online!
På webben sedan 2008