Returguide

Retur

 

Vi erbjuder gratis returfrakt* vid byten om du använder vår förbetalda returfraktsedel. Du kan även använda returfraktsedeln för ett återköp, då tar vi ut en returkostnad på 79kr. Vänligen skicka din förfrågan om vår förbetalda returfraktsedel till oss via vårt kontaktformulär. Du kan självklart också själv ordna returfrakt till oss, tänk då bara på att du står för att vi mottar returen.

1.
Skriv ut returblanketten här och fyll sedan i den.

2. När du fyllt i blanketten och packat varan, lämnar du paketet till närmsta postombud. Vi erbjuder förbetalda fraktsedlar för enklare retur, mot en fast kostnad på 79 kr. Vill du ha en sådan, kontakta oss på info@feminint.se eller på telefon 031-361 71 20  så hjälper vi dig. Frankerar du själv din försändelse, rekommenderar vi dig att skicka som postpaket eller rekommenderat brev, för att kunna spåra leveransen om det behövs. Spara alltid inlämningskvittot! Du har 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan.

3. Återbetalning. Du får en returbekräftelse till din registrerade e-postadress. Beloppet återbetalas vanligtvis inom 10 dagar från att vi behandlat din retur.
(Tänk på att returfrakten dras från beloppet om du valt att använda våran returfraktsedel för 79 kronor.)

Byte
Önskar du byta något på din beställning ber vi dig lägga en ny beställing för snabbast leverans av den önskade varan. Du kan också även be om att få byta vara på returblanketten, men då detta är beroende av mottagande och hantering av din retur tar detta i regel längre tid.

Vår adress är:

Feminint.se
Katsumi AB
E A Rosengrens gata 7
421 31 Västra Frölunda

Våra köpvillkor hittar du här.

* Vi ersätter inte returfraktkostnader där du själv valt att betala för frakten, vi erbjuder därmed endast gratis byten om du använt vår förbetalda returfraktsedel.